Hjem >> Samlinger >> Innbydelse til SBA-jubileum
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinteresttofeler-og-to-dansera.jpg

Hva skjer...

Ingen hendelser
Innbydelse til SBA-jubileum
tirsdag 19. januar 2010 14:10

I år markerer vi 5-års jubileum for SBA. Vi skal verkelig feire oss sjøl, de nordnorske tradisjonan, livsgleden og de mangfoldige uttrøkk som vårres medlemma kjem me i løpe av  helga. Detta blir vårens mest sinnsyke Folke-helg.

Tid: 5.-7. mars 2010
Sted: Kanebogen skole og Sangerhuset, Harstad
Tema: Nordnorsk jubel i spell, sang og dans.

Kurs:

Sang/vokal:

Vi e veldig gla førr at vi endelig har fått Nord-Norges vokaldiva Sigrid Randers-Pehrson tel å ha vokalkurs. Ho har blant anna vorre medlem i Fotefar, Hekla Stålstrenga og e viden kjent førr sine herrlige vise fra et stort nordnorsk reportoar. Kurse vil være på lørdag og søndag, og man treng ikkje ha gått vokalkurs før førr å være me! Fredagen kan deltagera på detta kurse velle om de vil være på danse- eller spellekurset; utn at de koste ei krona meir ☺

Spell:

Denna helga e det energibomba Vegar Vårdal
som skal ta fram sett ukjente (?) nordnorske arkiv. Hannes familie har hatt telknyttning tel vårres
fantastiske landsdel, og han har nån gobita herfra. Dissan vill han ære bort, sekkert ispedd en
masse humor og spillopper. Du må ha spellt litt før, om du vill være me på detta kurset.

Dans:

Nord-Norges store sønn og Grytøyas danseløve Sigurd Johan Heide vil dele sin magnifikante kunnskap om de nordlige polser, herunder arbeide med å få hele kroppen i
bevegelse (samtidig!) og krydre dansen med finjustering av perifere kroppsdeler. Spellemann e Hr. Kehlet.

Konsert med Hekla Stålstrenga

Lørdag kveld kl.19.30 blir det super konsert med Hekla Stålstrenga på Harstad kulturhus! Ragnhild og Tore står bak bandet og de samla et drømmelag av musikera, gikk i studio for å lage albumet “Hekla Stålstrenga”, og plata ble nominert til Spellemannsprisen 2008.

De e sterkt inspirert av den nordnorske folkemusikken og har tatt i bruk både vokalt og instrumentalt materiale fra den nordlige landsdelen. I tillegg skriver de musikk sjøl, og har med sett lange samarbeid utviklet en sterk signatur i musikken sin. “Heklamusikken” har en unik evne til å kommunisere med publikum. Konsertan demmes er en eksplosjon av utstråling, energi, følelser og humor.


Vi e kjæmpegla førr at Hekla Stålstrenga skal ha konsert under vårres jubileumshelg! Om alt går etter plan, bli de jam etter konsertn. Ølserveringa e nestn i boks!  Sinnsykt Bra – ta me instrumentan å danseskoen!

Korsn komme seg til Harstad?


Æ Fly til Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Derfra går det flybuss til Harstad. Spørr skysskaren om å sette dåkker av me Kanebogen, og at han kan peke kor dåkker skal gå førr å finne skoln (de e på øversia av veien, et støkke opp i lia, ca 50m). Æ Hurtigbåt fra Tromsø og Finsnes – ta buss eller dråsje tel Kanebogen/Kanebogen skole. Æ Bil - kjørannes fra Nordland sør førr Vestfjordn: ta ferga tel Lødingen, kjør så etter skiltinga tel Harstad. Ta av tel Kanebogen skole før du kjem tell sentrum. Krysse e der du tar av tel Kanebogen senter – men du skal tel andre sia av veien. De samme gjel om du kjem kjøranes nordfra.

Fint om dåkker sei i fra når og korsn dåkker kjem når dåkker melde dåkker på tel Birgitte. Kjøre dåkker å ha plass tel andre sinnsyke venna, e de fint om dåkker sladdre om de å.

Penga

Deltakeravgift kr. 350,- inkl kurs, overnatting og middag  lørdagskvelden. Sia vi jubilere spandere SBA (altså vi sjøl) en bedre meddag på alle på lørdagen! Konsertpenga betales i døra. Vi jobbe me rabatt, men veit ennu ikkje ka prisn blir.

Deltakeravgiften betales inn på forhånd tell konto: 4605.25.13375.  Vi tar ikkje i mot penger på samlinga! 

Du må være medlem i SBA og LfS, Landslaget førr Spelemenndame førr å være med på samlingen. Det koste totalt kr. 250. Faktura kjæm i posten.

Mat og overnatting

Alle tar med mat og drekka til seg sjøl førr hele helga. Butikken ligg ca 3 minutt gange fra der vi søv.

Påmelding


Påmeldingsfrist: 15. februar 2010
Påmelding tell: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , mob: 970 54 142

Å SOM ME ALLE JUBILEA E DE OVERRASKELSA AV DEN HYGGELIE SORTEN I VENTE…

 
Sinnsykt Bra Alternativ