Hjem >> Samlinger >> Invitasjon til SBA-samling!
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinteresttofeler-og-to-dansera.jpg

Hva skjer...

Ingen hendelser
Invitasjon til SBA-samling!
fredag 30. august 2013 23:11

Nå er endelig alt i boks til høstens SBA-samling!!

Vi frister med dansekurs med videreutvikling av polsdansen fra Drevja samt en god dose nordlandspols, spellkurs med fokus på komponering, en god konsert og en formidabel fest sammen med Kalottspelgjenget!

Tid: 4.-6. oktober
Sted: Bakkehaug, Målselv, Troms
Tema: Polsdans frå Drevja og generell nordlandspols, musikkomponering med Mariann T orset

SPELLKURS: Komponering og kursing fra den lokale komponisten Mariann Torset

Mariann Torset er kjent for mange for sin slåtteskriving. Mange har hatt gleden av å spille noen av hennes verker, og denne gangen skal vi få vite noe av hemmeligheten bak det å lage en god slått. I tillegg skal vi lære oss noe av det Mariann har laget. Dette er et kurs ikke bare for fele, men for flere instrumenter. Vi tror at dette kurset blir vanskelig å glemme ☺

DANSEKURS: Polsdans fra Drevja og nordlandspols

Det var et sterkt ønske fra de som var med på forrige kurs om å fortsette i med samme tema. Dette tar vi hensyn til, men kursledere vil også ta hensyn til at det skal være ei helg for både de som var der sist, og mange nye. Kursleder vil være Toril Steinjord fra Grytøya. Hun skal gi deltakerne detaljerte og artige vinkler på polsdansen fra Drevja og Nordlanspols med tilbehør, og vil følge opp arbeidet som har vært gjort tidligare med dansene. Torill er utdannet fra NTNU Dansevitskap i utøvende tradisjondans, Spellmann på dansekurset er superjenta Hilde Fjerdingøy. Disse to vil gi deltakerne en helg full av nordnorsk galskap!

OM HELGA

Fasiliteter

Samlingen kommer til å foregå på Bakkehaug skole og samfunnshus. Det kan være kaldt ute, men vi skal være inne.
Fredag starter vi kl.20 og avreise søndag beregnes til ca kl.14.30. Lørdagskvelden lager vi middag, og deretter blir det en fantastisk konsert med Linn Spellemannslag. Dette er høstens store STORsatsing fra Landsdelsmusikerordningen med Ragnhild Furebotten i spissen. Les mer her.

Festen på kvelden blir sammen med de frivillige hjelperne til årets Kalottspel. Det er med andre ord duket for en fest med mye bra folk og enda mer moro!

Reisemåte

Fly: Til Bardufoss. Det går flybuss til Rundhaug. Bil: Sikt på Målselv. Kjør mot Rundhaug. Ring når du nærmer deg om du ikke finner fram. Buss: Det går lite busser til Målselv... Reisen ordner man selv. Gi gjerne beskjed om reisemåte sånn at vi kan tipse om noen trenger skyss.

Penga $$$

Deltakeravgift kr. 500,- (350,- for studenter) inkluderer kurs, konsert, overnatting og middag lørdagskvelden. Deltakeravgiften betales inn på forhånd på konto: 4605.25.13375. Vi tar ikke i mot penger på samlinga! Du må være medlem i SBA og FolkOrg for å være med på samlinga. Faktura fra FolkOrg kommer i posten.

Mat og overnatting

Alle tar med mat til seg selv for hele helga. Lørdagskvelden har vi felles middag som vi ordner og står for. Det er butikk ca 2 km unna hvis man trenger å proviantere. Det er langt til pol. Ta med sovepose og liggeunderlag, handduk og godt humør

Påmeldingsfrist: 15. september 2013

Påmelding (og innmelding i SBA) gjøres til Siri Strige: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen / 917 55 598

(husk å gi beskjed om eventuelle matallergier)

 
Sinnsykt Bra Alternativ